Private Art Tours Highlight tour

Ondernemen doe je met stijl? Of toch met kunst! Private Art Tours stelt 17 oktober haar nieuwe locaties and partners voor tijdens een highlight tour doorheen Antwerpen centrum. Samen met boeiende experten organiseren we jouw unieke kans om te proeven van nieuwe behind – the – scenes locaties aan een fantastische prijs. 

Elke expert brengt je mee naar een van de vele verborgen plekjes in Antwerpen. In samenwerking met galerie De Zwarte Panter krijg je ook hier een blik achter de schermen van het mooie historische pand in de Hoogstraat. Geniet ook tijdens de avondreceptie van een verfrissing tijdens of na een rondleiding in de nieuwe tentoonstelling van Jan Van Riet. We beklinken deze ondernemende en kunstinspirende avond bij het betoog van een verrassende spreker (Top Secret). 

We starten 17 oktober om 14u, 15u en 16u en ronden samen af tijdens het netwerkevent: ‘Creative Empowerment’ om 19u. Gezellig napraten doen we veilig op afstand in de tuin van de Zwarte Panter. Elke inschrijving heeft recht op het bezoeken van 5 toplocaties die we samen met onze experten de volgende weken kenbaar maken.


Praktisch? 

Inschrijven doe je best via info@privatearttours.be of bezoek onze website voor meer informatie.

Dit event is volledig coronaproof en inschrijven kan enkel per bubbel van max. 5 personen. 

Inschrijving bedraagt €30 pp.


Maak alvast kennis met onze experten:

Naomi
Giovanna
Inez
Silvia
Jeroen

Deze namiddag wordt verzorgd door Private Art Tours in samenwerking met onderstaande partners:

De Zwarte Panter

DE GOUDEN STRAATJES

ANTWERP JEWELLERY WALK

Kate Maveau

Fotografie / Video

Terug naar archief Volgende post